CrossFit Apeldoorn

Bij CrossFit Apeldoorn hebben wij een passie voor kwaliteitscoaching. Wij geloven ook dat iedereen het recht heeft om met de beste materialen te trainen of het nu gaat om gewichtheffen, pull ups of cardio. CrossFit Apeldoorn verbind mensen die een zelfde manier van denken en leven hebben.

 

De afgelopen 5 jaar hebben wij het genoegen gehad om velen kennis te laten maken met de mooie sport CrossFit. We hebben bewezen dat onze programmering werkt en velen hebben hun fitness naar een hoger niveau getild!

 

Wat is Crossfit

CrossFit is een kracht- en conditieprogramma dat zijn grondslag kent in Amerika. Eind jaren ’90 is men hier al mee begonnen en het heeft zijn ontwikkeling mede te danken aan de resultaten en ervaringen van militairen, agenten en brandweermannen.

Onze trainingen kenmerken zich door een hoge intensiteit en elke training is anders. Elke beweging/oefening is functioneel. Dit zijn bewegingen die in het dagelijks leven terug komen, bewegingen waar het lichaam voor is gemaakt en die dus veilig zijn. Denk hierbij aan rennen, springen, zitten/staan (squats), klimmen, tillen en dergelijke. We trainen in de vrije ruimte met en zonder gewichten.